5 beste tannhygiene produkter og praksis

Tannhygiene

Et virus har forlatt verden i fullstendig kaos og oppfordrer folk til å fortsette å lete etter sunnere måter å leve under de nåværende klimatiske forholdene. Vi må akklimatisere kroppene våre til miljøet for å bekjempe pandemiens innvirkning på helsen vår. Når du snakker om kroppen din, bør det ikke bare handle om å trene regelmessig. Psykisk helse er også like viktig. Men når alle disse blir brakt til syne oftere, er det tannhelse som regnes som minst viktig. Ifølge flere studier har en av de største bekymringene til mange mennesker under pandemien vært deres kompromitterte tannhelse.

Usikkerhet i en slik periode er kommet for å bli, og det kan også være vanskelig for oss alle. Men det er viktig at vi tar hensyn til aspektene som utgjør en sunn kropp. Det er på høy tid at vi gir tennene mer pleie enn vi pleide å gjøre. Et hulrom i tennene eller en svak tannkjøtt er det siste du vil ha når den andre bølgen av pandemien allerede er i sin ødeleggelsesfase. La oss se på de beste tannhygieneproduktene og praksisene du trenger å være oppmerksom på.

1. Manuelle tannbørster

De fleste av oss kan være forvirret når det gjelder den rette tannbørsten. Når du velger å bruke en manuell tannbørste, velg en med et lite hode og ekstra myke eller myke bust. Du må gå til de medisinsk anbefalte tannbørstene, selv om de er dyre fordi de kan gjøre underverker for dine sensitive tenner.

2. Vanntråd

Luft og vann kombineres i denne enheten for å drive motoren for effektiv fjerning av plakk mellom tennene. Den milde tilnærmingen til disse flossers gjør det lettere for de som er klønete med den tradisjonelle metoden for tanntråd. Se etter de beste luft- og vanntrådene på markedet for å rengjøre de lengste hjørnene og områdene i munnen.

Flossers

3. Interdentale børster

Disse er i motsetning til de vanlige produktene som brukes til å pusse tennene. Små børster skal brukes til å rengjøre mellom tennene. Interdentale børster vil bidra til å fjerne plakkoppbyggingen i tennene, og dette vil føre til reduserte hulrom, dårlig ånde og tannkjøttbetennelse.

4. Tunge rengjøringsmidler

Det er ikke mange av dere som vet at over halvparten av bakteriene i munnen er på tungeoverflaten. Små papiller på tungen din vil fungere som hulrom for plakk å bygge gjennom rusk og bakterier. En av hovedårsakene til dårlig ånde er denne samlingen av plakett. Sørg for å rengjøre tungen regelmessig for å holde smakreseptorene våken hele dagen.

5. Munnvann

Bruk av munnvann vil faktisk redusere bakterier, plakk og tannkjøttbetennelse. Det vil også bidra til å friske pusten og bekjempe tannkjøttsykdom lett. Hvis du ikke vil at kjemikaliene i farmasøytiske produkter skal påvirke helsen din ytterligere, kan du gå til et naturlig munnvann som varmt saltvann.