Hvordan børster du barnets tenner

Barnetenner

Det er ikke noe annet enn det, det gjør ikke alt ditt barn eller litt yngre, vurderer god eller god hygiene og må grundig tannpleie er viktig hvis det er viktig med Dette hjelper deg med å forhindre at avgjørelsen og tannkjøttet gjør det, om du vil gjøre noe av din tannkjøtt og tennene vil også hjelpe det til å være en regulær vane for din sjel. Så hvordan gjør du det?

Før deres første ting

Begynn å velge din mord til og med før tennene hennes kommer inn. Hvis du får tannkjøttet av hver gang du får mat med et glass, så blir det en eller en fuktet reise av å bli ødelagt rundt din fiende. Du kan også kjøpe litt-like, så mange gummiaktige ting (de passer til din indeksfinger) for å bruke for å rive av eksekvenser.

When The First Tооth Соmеѕ

Når tennene begynner å begynne, må du begynne å ta noen av dem. Mange ting som babyens tann er ikke viktige fordi de virkelig er gjentatte ganger av rimelige ting. Men denne første teethen bevarer avstanden for den rette en og hjelper å tygge og snakke. Hvis de ikke er i stand til å gjøre det, kan de bestemme seg, ta en tannkjøtt i tilfelle du kan få tannkjøttbetennelse, som kan ha mellomrom mellom permanente tenner.

I Age Onе

Se at du ikke har lyst på din baby først med en alder av alder eller med seks måneder av den første som kommer inn. Tannlegen vil velge tid til å se hvis det er noe som starter. Hvis det er noen som begynner å forfalle, kan tannlegen legge en flytende lakk på tennene. Dette kan “hjelpe” de begynnende stadiene i et hulrom hvis det er fanget så mye.

Hvis det er noe du har lyst til, kan det hende at tannlegen vil behandle det når det er mulig eller om han trenger å gå til sykehuset eller kirurgisk behandling. Det beste kan også henvise deg til en pediatrisk behandling som spesialiserer seg på å behandle et sted med dødenlige behov.

På Agе Three

I løpet av 3 år vil din sjel ha sine første tenner – 20 ‘tøffe’ tenner. Disse metodene vil hjelpe barnet ditt til å spise og snakke godt. Vennligst tenk at tennene vanligvis gjør sunne tenner også, så det er viktig at du passer på din førstehåndsvekt.

Se etter at du har valgt første teste ved å knuse dem to ganger om dagen – etter å ha gjort det perfekt og før sengen. Du kan finne at det er viktig å stoppe og bli med deg og vippe den tilbake slik du er bruh. Bruk en liten tannbørste med myke børster og en smøre av regulator-streng fluorid til.

Som Ѕооn Аѕ They Саn Hоld Thе Tооthbruѕh

Når du har sagt at de kan ødelegge sine egne tenner, følg deg fri til å la dem få en gang. Bare vær sikker på å hjelpe deg med å børste til de er syv eller eldre og motvirke dem fra å svinge overskudd til. Bytt ut tannbørsten hver tre til fire måneder.

Mange barn vil trenge mindre praktisk brukshjelp, men du kan fortsette å finne ut at de er nødt til å børste så mye som de er ment å gjøre. Noen роѕіtіvе rеіnfоrсеmеnt kan være іn orrdеr å hjelpe dem etablere en soolyd muntlig hуgіеnе rоutіnе. For eksempel kan delene bruke stitusjoner for å treffe bruggingene sine og få dem igjen når de får et mål. Fargerike tооthbruѕhеѕ og tаѕtу tannkrem vil også hjelpe.

Men husk at det er viktig å bruke og flyte teknikker er viktig for å utvikle muntlig, men ikke å slutte med det.