Hvordan velge riktig tannpleieprodukter

Tannhelse

Det kan være vanskelig å holde tennene rene og sterke til enhver tid, spesielt når produktene som brukes er av laveste kvalitet. Å forstå og akseptere ansvaret for kroppen din er en så viktig oppgave som å trene hjernen din hver dag. Vi må leve et sunt liv for å skape noe verdifullt, og dette vil omfatte å ta vare på kroppen din fra topp til tå. Oral helse blir ofte oversett i løpet av livet, mens det er mye mer i tennene enn vi kanskje vet.

Å bruke ekte produkter til å skylle munnen og pusse tennene er ikke noe som kan betraktes som minst mulig. Vi må ta hensyn til detaljene i en bestemt praksis for å følge den rutinen i livet. Fortsett å lære om tannhelse slik at du gjør de nødvendige endringene i livsstilen din for sterkere tenner og tannkjøtt. La oss se på hvordan du kan velge de rette tannpleieproduktene.

Tannkrem

Tannkrem

Når du er i en butikk for å kjøpe tannkrem, bør du ikke gå etter noe tilfeldig produkt på hyllen. Velg et av de mange alternativene som passer til din praksis. Imidlertid er det ingen slik tannkrem som er skreddersydd for å fungere utmerket for tennene dine.

• Forsøk alltid å kjøpe en tannkrem som inneholder fluor for å forhindre dannelse av hulrom. Mennesker i alle aldre må bruke slike slags tannkrem, men for barn under 6 år, bruk bare en flekk av pastaen for å unngå svelging.
• Før du fakturerer tannkremen i handlekurven din, må du forsikre deg om at den er godkjent av American Dental Association. Selv om noen produkter er ekte og effektive til tross for at de ikke har ADAs forsegling, er det ikke alltid lurt å kjøpe dem.
• Enkelte merker fokuserer fullstendig på å fjerne tannsteinoppbyggingen på tennene. Desensibilisering av tannkremmerker vil fungere for tennene dine hvis de er følsomme for varme, søtsaker eller kalde.
• Velg smaker du liker. Gjør det imidlertid et poeng å endre det hvis ingrediensene irriterer tennene eller tannkjøttet ditt.

Tannbørster

Tannleger anbefaler både barn og voksne å bruke en tannbørste med myke bust for å unngå skade på emalje og kutt på tannkjøttet.
• Velg en tannbørste som lett passer i munnen. Børst alltid bare en eller to tenner av gangen. For spedbarn og små barn, kjøp tannbørster med et veldig lite hode.
• Bytt ut tannbørsten hver tredje eller fjerde måned før børsten begynner å virke utslitt.

Tanntråd

Enheter brukes nå til bruk av tanntråd og vanning. Disse vil bidra til å fjerne mat mellom tennene. Personer med ekstremt tørr munn, periodontale sykdommer og kjeveortopediske apparater eller seler må prøve denne enheten for bedre oral helse.

Tanntråd
Munnvann

Du kan bruke munnskyll og munnvann hvis du vil ha mer enn bare rene tenner. Når du ikke vil at munnen din skal steke av mat, må du vaske deg regelmessig. Men sørg for å holde disse produktene borte fra barn under 6 år.